Sauso midaus degustacija || Vidmantas Čičelis
Visi žino žodį “midus”, bet labai nedaug kas žino, kas tai yra iš tiesų. Beveik niekas nežino koks modernus gali būti šis gėrimas. Kviečiame į sauso midaus degustaciją su Vidmantu Čičeliu. Degustuosime tik sausus jo paties kūrinius. Tikslas – parodyti modernų, šiuolaikišką ir visiškai neįprastą gėrimą. Vidmantas Čičelis yra tarptautinės kategorijos midaus teisėjas, teisėjaujantis midaus […]
Kur ir kada
Laikas ir data
Lokacija
Apie renginį
Visi žino žodį “midus”, bet labai nedaug kas žino, kas tai yra iš tiesų. Beveik niekas nežino koks modernus gali būti šis gėrimas.
Kviečiame į sauso midaus degustaciją su Vidmantu Čičeliu. Degustuosime tik sausus jo paties kūrinius. Tikslas – parodyti modernų, šiuolaikišką ir visiškai neįprastą gėrimą.
Vidmantas Čičelis yra tarptautinės kategorijos midaus teisėjas, teisėjaujantis midaus konkursuose, šiuo metu projektuojantis savo midaus gamyklą, kur dabartiniai jo kuriami gėrimai taps pasiekiami plačiai visuomenei.
Balandžio 23 dieną, 18:00 valandą. Local Pub, Trakų g. 13 Vilniuje.
Dalyvauti renginyje galima tik sulaukus 20 m.
//
Everyone knows the word “mead”, but not that many people know what it really is. And probably only a handful knows how modern this drink could actually be.
We invite you to taste dry honey wine with sommelier Vidmantas Čičelis. We will only have his own creations. The aim is to show you all a modern and a totally unexpected drink.
Vidmantas Čičelis is an international category mead judge that attends wine and mead competitions. He’s actively planning his own meadery that will make it possible to share his drinks with a wider public.
April 23, from 6 pm at Local Pub, Trakų st. 13.